Gemeente Buren

Motorblok slingert uit auto bij botsing op N320

Op de kruising van de Provincialeweg (N320) en de Ravenswaaijse Steeg in Ravenswaaij (gemeente Buren) heeft dinsdag in alle vroegte een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Twee bestelwagens kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. © Marco van Deick/Persbureau Heitink
RAVENSWAAIJ - Op de kruising van de Provincialeweg (N320) en de Ravenswaaijse Steeg in Ravenswaaij (gemeente Buren) heeft dinsdag in alle vroegte een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Twee bestelwagens kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.
Het ongeval gebeurde rond 5.30 uur. De klap was zo hevig dat het motorblok van een van de wagens losschoot en meters verderop op de grond belandde.
Volgens de politie zijn er twee zwaargewonden gevallen. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Behalve de politie, brandweer en ambulance was ook de traumahelikopter opgeroepen.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52