Gemeente Winterswijk

Gewelddadige overval op Kruidvat: wie herkent de dader?

De Kruidvat in Winterswijk wordt op 11 april met grof geweld overvallen. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de dader 's ochtends met een enorm mes de winkel binnenkomt. © Omroep Gelderland
WINTERSWIJK - De Kruidvat in Winterswijk wordt op 11 april met grof geweld overvallen. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de dader 's ochtends met een enorm mes de winkel binnenkomt.
De gemaskerde man rent naar de kassa, duwt een medewerker aan de kant en maakt een onbekend geldbedrag buit. Kort daarna springt de filiaalmanager over de toonbank en de overvaller bedreigt ook hem met een mes. 
Dan gaat de dader ervandoor; hij rent weg in de richting van de Dingstraat. De politie toont de beelden bij Bureau GLD in de hoop dat iemand hem herkent.

Signalement

Het gaat om een jongeman met een blanke of getinte huidskleur en een breed postuur. Hij is ongeveer 1.75 meter lang. Tijdens de overval droeg hij een zwarte jas met capuchon, een zwarte broek en een zwarte bivakmuts.
Bekijk de beelden:
Gewelddadige overval op Kruidvat: wie herkent de dader?
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!