Gemeente Maasdriel

Automobilist overlijdt na botsing op rotonde in Heerewaarden

Een automobilist is zondagavond laat om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Van Heemstraweg (N322) in Heerewaarden. Volgens politie ter plaatse gaat het om een 50-jarige man uit de gemeente West Maas en Waal. © Bart Meesters/ Meesters Multi Media
HEEREWAARDEN - Een automobilist is zondagavond laat om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Van Heemstraweg (N322) in Heerewaarden. Volgens politie ter plaatse gaat het om een 50-jarige man uit de gemeente West Maas en Waal.
Het eenzijdig ongeval gebeurde rond 23.30 uur op de rotonde met de Variksestraat en de Burgemeester Wolterstraat. Het slachtoffer botste frontaal op een bewegwijzeringspaal die midden op de rotonde staat.

Gereanimeerd

De zwaargewonde bestuurder is nog door omstanders gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. Ook de gewaarschuwde hulpdiensten konden niets meer voor de man betekenen. Behalve de politie, brandweer en ambulance was ook de traumahelikopter ter plaatse.
Veel buurtbewoners kwamen naar de plek van het ongeval, omdat ze een harde klap hadden gehoord. De politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52