Gemeente Buren

Nieuwe informatieavond over Knorhof alleen voor genodigden

Het bedrijf Sebava van Adriaan Straathof wil een nieuwe poging doen om een informatieavond te organiseren over de bouw van een varkensstal bij Erichem. Die bijeenkomst is dan alleen voor genodigden, zoals buurtbewoners. © Omroep Gelderland
ERICHEM - Het bedrijf Sebava van Adriaan Straathof wil een nieuwe poging doen om een informatieavond te organiseren over de bouw van een varkensstal bij Erichem. Die bijeenkomst is dan alleen voor genodigden, zoals buurtbewoners.
De bijeenkomst die gepland stond voor maandag 15 oktober in Buren werd afgelast, omdat dierenactivisten hadden aangekondigd dat ze ook aanwezig zouden zijn.
Straathof wil een nieuwe stal bouwen op de plek van de oude Knorhof, die vorig jaar door brand verloren ging. Daarbij kwamen 20.000 varkens om.

Alleen voor genodigden

Volgens woordvoerder Jan Voermans van Sebava is er met de gemeente overleg over de informatiebijeenkomst. Waar en wanneer de avond wordt gehouden, is nog niet duidelijk.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip, opmerking of een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!