Gemeente Nijmegen

De Gier noemt nederlagen NEC onnodig

Na twee nederlagen heeft NEC heel hard een zege nodig uit tegen Telstar.
NIJMEGEN - Na twee nederlagen heeft NEC heel hard een zege nodig uit tegen Telstar.
"Ik blijf erbij dat alle twee de wedstrijden onnodig verloren zijn gegaan", vindt trainer Jack de Gier. "Als we daar punten hadden gehaald, dan staan we er tussen. Nu is het echt nodig om punten te halen, want anders ga je de aansluiting missen. We gaan verder niet zoveel anders doen. Ik sta voor een bepaalde speelwijze en daar hou ik aan vast. We hebben mogelijkheden genoeg gehad, maar die moeten we maken en dan draai je die wedstrijden nog om. Nu was een tegendoelpunt dat eigenlijk uit het niets komt in beide wedstrijden fataal."
"Er is geen enkele tegenstander makkelijk in deze competitie, dus ook Telstar niet. Ze zijn slecht begonnen aan het seizoen, maar hebben in de periode twaalf punten gehaald in de laatste zeven wedstrijden. We moeten vooral naar onszelf kijken. We moeten het achterin op een andere manier invullen. En Joey van den Berg is terug, hij heeft deze week volledig meegetraind en zit weer in de wedstrijdselectie."
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52