Instellingen

Fietsster (85) overlijdt na aanrijding met busje op N319

Een 85-jarige fietsster uit Ruurlo is woensdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Ruurloseweg (N319) bij Vorden. Dat meldt de politie. © GinoPress
VORDEN - Een 85-jarige fietsster uit Ruurlo is woensdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Ruurloseweg (N319) bij Vorden. Dat meldt de politie.
De vrouw wilde rond 14.30 uur de weg oversteken, maar werd daarbij geschept door een bestelbusje. Volgens een videocorrespondent is het slachtoffer nog ter plekke gereanimeerd. Een andere fietser, die ook betrokken was bij het ongeval, is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Beelden van de plek van het ongeval (tekst gaat verder onder de video):
Fietsster (85) overlijdt na aanrijding met busje op N319
Volgens de politie maakten de twee deel uit van een groepje van zes fietsers. De vier anderen bleven ongedeerd. De exacte toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht.

N319 urenlang afgesloten

De hulpdiensten rukten na de melding massaal uit. Behalve de politie, brandweer en ambulance kwam ook de traumahelikopter ter plaatse. De plek van het ongeval werd afgezet met schermen en zeil.
De N319 was urenlang in beide richtingen afgesloten tussen Kranenburg en Ruurlo.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!