REGIO8

Zaterdag van Mañana Mañana uitverkocht

De zaterdagkaarten voor het festival Mañana Mañana zijn binnen twee dagen uitverkocht. Maandag ging het laatste dagkaartje over de toonbank. Festivalbezoekers kunnen er echter nog steeds bij zijn op de zaterdag. © REGIO8
ULFT - De zaterdagkaarten voor het festival Mañana Mañana zijn binnen twee dagen uitverkocht. Maandag ging het laatste dagkaartje over de toonbank. Festivalbezoekers kunnen er echter nog steeds bij zijn op de zaterdag.
Naast campingkaarten kunnen bezoekers van Mañana Mañana dit jaar voor het eerst een driedagenkaart kopen. Volgens de organisatie is één derde van die kaarten nu verkocht. Vorig jaar was de zaterdag ook uitverkocht, maar toen gebeurde dat rond eind november.

Eerste namen komen nog

Zonder dat de eerste namen bekend zijn gemaakt gaat de kaartverkoop van het festival hard. De eerste namen voor het festival worden op maandag 10 december bekendgemaakt.
De organisatie zal daarna iedere twee weken nieuwe namen bekend maken tot het programma compleet is. Het zelfbenoemde chillste festival van Nederland vindt plaats van 13 t/m 16 juni 2019 rond Kasteel Vorden.
Kijk hier voor een impressie van Mañana Mañana 2017.