Gemeente Apeldoorn

Inbraak cafetaria: sigaretten en shag weg

Cafetaria De Maat in Apeldoorn heeft ongewenst bezoek gehad. Op 26 augustus komt een man op een fiets langs en hij besluit het niet bij langskomen te laten.
APELDOORN - Cafetaria De Maat in Apeldoorn heeft ongewenst bezoek gehad. Op 26 augustus komt een man op een fiets langs en hij besluit het niet bij langskomen te laten.
De man komt voorbij en er verstrijken enige minuten. We zien de man weer, hij zet zijn fiets even weg en probeert de voordeur van de snackbar te forceren. Als dat mislukt, trapt hij een ruit in en kruipt naar binnen.
Bekijk de beelden.
Inbraak cafetaria: sigaretten en shag weg
Het alarm begint te loeien, waardoor de inbreker haast krijgt. De cafetaria-eigenaar zegt 4 pakjes sigaretten en ook shag te missen met een gezamenlijke waarde van bijna 3 tientjes. 
Herken je deze man? Neem dan contact op met de politie. Die zit klaar op 0800-6070. Wil je anoniem bellen, bel dan 0800-7000. Geef als zaaknummer 2018384921 op. Tot slot is digitaal tippen ook mogelijk via dit tipformulier van de politie.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52