Betaald voetbal

Tom Overtoom: nederlaag aan onszelf te wijten

Tom Overtoom had zich zijn terugkeer in Almere met NEC heel anders voorgesteld.
ALMERE - Tom Overtoom had zich zijn terugkeer in Almere met NEC heel anders voorgesteld.
De middenvelder ging met 1-0 onderuit tegen zijn voormalige ploeg. "Ik had met dit anders voorgesteld. Dit hebben we aan onszelf te wijten. Wat we niet goed deden? Heb je even? Ik denk dat we niet goed begonnen aan de wedstrijd. We waren slordig in balbezit en kwamen niet in de duels. Almere is niet echt gevaarlijk geweest. De ballen prikken we gewoon net niet binnen, wat we wel hadden moeten doen. Dan komen we nog weg met een verdiend punt. We hadden nog wel hoop, want we hebben vaker in de laatste minuten gescoord. Maar dat zat er nu niet in."
NEC speelt met een heel aanvallend concept. "Daarin voel ik mij zeker thuis, maar de ene wedstrijd pakt dat beter uit dan de andere wedstrijd. Wij hebben een ploeg die wil voetballen en ook kan voetballen. Ja, verrassend dat Almere koploper is, maar we houden ons eraan vast dat het seizoen nog lang is."
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52