Betaald voetbal

Joost de Wit en Peter Hofstede te gast bij De Week van Gelderland

Vitesse-directeur Joost de Wit en manager voetbalzaken Peter Hofstede van De Graafschap zijn vrijdag te gast in het programma De Week van Gelderland bij Omroep Gelderland. © Omroep Gelderland
Vitesse-directeur Joost de Wit en manager voetbalzaken Peter Hofstede van De Graafschap zijn vrijdag te gast in het programma De Week van Gelderland bij Omroep Gelderland.
De Vitesse-directeur komt uitleg geven over de jaarcijfers van de Arnhemse club. Die worden vrijdagmorgen gepresenteerd. Daarnaast zal De Wit toelichting geven op de actuele situatie rondom stadion GelreDome, waar Vitesse onlangs de huur op heeft gezegd. 
Peter Hofstede zal aan tafel de spelerskeuze van dit jaar verklaren. De laatste weken was er regelmatig kritiek op het aankoop- en verkoopbeleid van de afgelopen zomer.

NEC naar Almere

NEC gaat vrijdagavond naar Almere City, de oude club van Jack de Gier. Hoe kijkt hij naar die wedstrijd uit? Ook dat zie vrijdag in De week van Gelderland.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52