Gemeente Doetinchem

Groot onderhoud A18 tussen Varsseveld en Wehl

Het verkeer dat deze maand over de A18 moet, zal rekening moeten houden met afsluitingen, snelheidsbeperkingen en omleiding. Tussen Varsseveld en Wehl wordt er aan de weg gewerkt. © REGIO8
DOETINCHEM - Het verkeer dat deze maand over de A18 moet, zal rekening moeten houden met afsluitingen, snelheidsbeperkingen en omleiding. Tussen Varsseveld en Wehl wordt er aan de weg gewerkt.
'Het is een stukje vervanging van het asfaltpakket en onderhoud', vertelt omgevingsmanager Christian Holterman van uitvoerder BAM.
Tekst gaat verder onder de video:

Snelweg deels afgesloten

Naast afgelopen weekend wordt de snelweg ook de komende twee weekenden deels afgesloten in de richting van Arnhem. Op weekdagen is de A18 (deels) afgesloten tussen 19.00 uur en 06.00 uur. 'We hebben de verkeersluwe periodes gekozen', benadrukt Holterman, die hoopt het verkeer zo veel mogelijk te ontzien.
Naast de onderhoudswerkzaamheden aan de snelweg worden voorbereidingen getroffen voor de aanleg van een ecoduct volgend jaar. In maart 2019 gaat BAM verder met de werkzaamheden aan die natuurverbinding. 'Dan zullen er ook op de weg activiteiten te zien zijn', weet Holterman. 'Het verkeer zal dan weer enige hinder ondervinden.'