Gemeente Apeldoorn

Atleet Eelco Sintnicolaas onder het mes voor slepende enkelblessure

Meerkamper Eelco Sintnicolaas uit Apeldoorn gaat over twee week onder het mes. Hij heeft al jaren last van een enkelblessure en hoopt door deze operatie eindelijk klachtenvrij te geraken. Dat schrijft de atleet op Instagram. © Omroep Gelderland
APELDOORN - Meerkamper Eelco Sintnicolaas uit Apeldoorn gaat over twee week onder het mes. Hij heeft al jaren last van een enkelblessure en hoopt door deze operatie eindelijk klachtenvrij te geraken. Dat schrijft de atleet op Instagram.
Sintnicolaas schrijft dat er een zogeheten avulsiefractuur is ontdekt in zijn enkel, dat is een fractuur die ontstaat als een pees een bot kapot trekt. De fractuur kwam pas aan het licht na recente onderzoeken. De fractuur is in eerste instantie over het hoofd gezien omdat die op een andere plek zit dan waar de aanvankelijke enkelblessure van de meerkamper zat. 
De tekst gaat verder onder de foto: 
Een gedesillusioneerde Sintnicolaas na weer een opgave
Meerkamper Eelco Sintnicolaas uit Apeldoorn gaat over twee week onder het mes. Hij heeft al jaren last van een enkelblessure en hoopt door deze operatie eindelijk klachtenvrij te geraken. Dat schrijft de atleet op Instagram.
Sintnicolaas is positief over volledig herstel, hij wil meteen na de ingreep aan zijn herstel beginnen. Hij spreekt de hoop uit nog tenminste twee jaar actief te zijn op het hoogste meerkampniveau. 

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52