Gemeente Arnhem

Van Vleuten met succes geopereerd aan knie

Wielrenster Annemiek van Vleuten uit Wageningen heeft maandag een knieoperatie ondergaan. Ze moet nu vier weken in het gips. Dat schrijft ze zelf op twitter. © Annemiek van Vleuten/twitter
ARNHEM - Wielrenster Annemiek van Vleuten uit Wageningen heeft maandag een knieoperatie ondergaan. Ze moet nu vier weken in het gips. Dat schrijft ze zelf op twitter.
Van Vleuten brak haar knie bij een valpartij tijdens het WK wielrennen in Innsbruck, afgelopen zaterdag. De Wageningse fietste de wedstrijd nog wel uit. Ze werd nog zevende. 
Waar Van Vleuten onder het mes ging is officieel niet bekend, maar de tweet is afkomstig uit Arnhem. Van Vleuten schrijft dat er geen losse botdelen meer door haar knie zwerven en de botten nu weer aan elkaar kunnen groeien. Ze moet de komende vier week rust houden. Eerder sprak Van Vleuten de verwachting uit dat ze na drie maanden weer op de fiets zit. 

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52