Gemeente Geldermalsen

Glasgerinkel bij kapsalon in Tricht

Een kapsalon in Tricht krijgt in de nacht van 13 augustus ongewenst bezoek. De bewoner boven de zaak, een broer van de eigenaar, wordt die nacht wakker van glasgerinkel. De man gaat poolshoogte nemen, maar ziet niemand.
TRICHT - Een kapsalon in Tricht krijgt in de nacht van 13 augustus ongewenst bezoek. De bewoner boven de zaak, een broer van de eigenaar, wordt die nacht wakker van glasgerinkel. De man gaat poolshoogte nemen, maar ziet niemand.
De kapper ontdekt de eerstvolgende ochtend, nadat zijn broer hem heeft gewaarschuwd, dat een ruit is ingeslagen met een straatklinker. Op bewakingsbeelden is een man te zien. Hij schijnt met een zaklamp naar binnen en loopt voor het pand langs. Hij verlaat later de plek met een fiets.
De man is lang en slungelig, zijn gezicht is niet te zien. Hij draagt een pet, een spijkerbroek en loopt op witte sportschoenen.
Bekijk de beelden:
Glasgerinkel bij kapsalon in Tricht
Help de politie deze zaak op te lossen en bel de tiplijn als je belangrijke informatie hebt: 0800-6070. Anoniem bellen kan naar 0800-7000. Gebruik het zaaknummer 2018364313. Digitaal informatie delen kan door het invullen van het tipformulier op de site van de politie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!