Gemeente Arnhem

Vitesse kan komende weken niet beschikken over talent Musonda

Vitesse is Charly Musonda voorlopig kwijt door een scheenbeenblessure. De 21-jarige Belg raakte geblesseerd in het oefenduel met FC Antwerp en ligt er waarschijnlijk een groot aantal weken uit. Dat bevestigt Vitesse. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Vitesse is Charly Musonda voorlopig kwijt door een scheenbeenblessure. De 21-jarige Belg raakte geblesseerd in het oefenduel met FC Antwerp en ligt er waarschijnlijk een groot aantal weken uit. Dat bevestigt Vitesse.
Musonda wordt gehuurd van Chelsea en kwam pas op de slotdag van de transferwindow binnen als laatste nieuwe speler voor Vitesse. De behendige aanvaller is nu echter al geblesseerd geraakt nadat hij een flinke tik kreeg op zijn been en niet verder kon spelen.
Het talent herstelt voorlopig in Londen bij Chelsea waar verder onderzoek wordt gedaan. Musonda werd eerder uitgeleend aan Celtic en Betis Sevilla en doorliep een deel van zijn opleiding bij Anderlecht. 

PEC Zwolle

Zondag speelt Vitesse een uitduel tegen PEC Zwolle. PEC won pas één keer en verloor alle andere duels tot nu toe. Vitesse ging alleen thuis tegen Ajax hard onderuit (0-4) en speelde al gelijk tegen AZ en SC Heerenveen. 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52