Gemeente Maasdriel

10 auto's in beslag genomen bij controle camping Maaszicht

Een eerdere controle op de camping
Bij een gezamenlijke controle van de gemeente Maasdriel, de politie, de Belastingdienst en de brandweer bij camping Maaszicht in Kerkdriel zijn maandag auto's in beslag genomen. Ook is er een bedrag van 10.000 euro aan boetes geïnd. © archief Omroep Gelderland
KERKDRIEL - Bij een gezamenlijke controle van de gemeente Maasdriel, de politie, de Belastingdienst en de brandweer bij camping Maaszicht in Kerkdriel zijn maandag auto's in beslag genomen. Ook is er een bedrag van 10.000 euro aan boetes geïnd.
Volgens de gemeente was de aanleiding van de controle het in kaart brengen van permanente bewoning en huisvesting van de arbeidsmigranten op de camping. De doorzoeking van de camping duurde zeven uur. 
De vangst was niet gering. In totaal heeft de Belastingdienst 10 auto's in beslag genomen, waarvan 7 direct zijn afgevoerd. De controle aan de ingang leidde tot het direct betalen van openstaande boetes voor een bedrag van 10.000 euro. Iedereen die de camping wilde verlaten is gecontroleerd op een geldig identiteitsbewijs en kentekenregistratie. Verder is er door de brandweer gekeken naar de brandveiligheid.

Gestolen ambulance

Op de camping is een  gestolen autoambulance teruggevonden ter waarde van 70.000 euro. Ook stond er een gestolen aanhanger. Daarnaast zijn er materialen voor een hennepkwekerij aangetroffen in een loods.

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52