Gemeente Arnhem

Daniëlle Neuféglise (16) vermist

De politie is op zoek naar de 16-jarige Daniëlle Brigitta Neuféglise. Ze zou zaterdag van Groningen naar station Arnhem reizen, maar is daar nooit aangekomen. © politie
ARNHEM - De politie is op zoek naar de 16-jarige Daniëlle Brigitta Neuféglise. Ze zou zaterdag van Groningen naar station Arnhem reizen, maar is daar nooit aangekomen.
Volgens de politie zou Daniëlle na een bezoek aan haar moeder weer naar de instelling gaan waar zij verblijft. Uit camerabeelden blijkt dat ze twee uur lang op een bankje bij de BurgerKing in het Groningse treinstation heeft gezeten.

Waar ging Daniëlle naartoe?

Daar werd zij aangesproken door twee mannen/jongens, waarna zij gezamenlijk wegliepen. Twee minuten later kwamen de twee mannen/jongens weer in beeld, maar zonder Daniëlle.
Op dat moment droeg Daniëlle een blauwe spijkerbroek met gaten en glitters. Ook droeg zij zwarte Versace schoenen en een donkerblauwe jas van het merk Canada Goose. De telefoon die zij bij zich had staat uit. 
Daniëlle is 1.80 meter lang, heeft donkerbruin haar en blauw-groene ogen.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52