Gemeente Apeldoorn

Gevallen polsstokspringer maakt het relatief goed

De plek waar de polsstokhoogspringer terecht kwam
De polsstokhoogspringer die naast de mat landde tijdens de Pole Vault Series, zondagmiddag in Apeldoorn, maakt het relatief goed.
APELDOORN - De polsstokhoogspringer die naast de mat landde tijdens de Pole Vault Series, zondagmiddag in Apeldoorn, maakt het relatief goed.
De Belg maakte hij tijdens het inspringen voor de wedstrijd een inschattingsfout en kwam op de stenen terecht. Hij werd per ambulance afgevoerd en de eerste diagnose was een sleutelbeenbreuk en een hersenschudding.
De Apeldoornse atleet Eelco Sintnicolaas, één van de organisatoren en tevens deelnemer aan het evenement, is zondagavond nog bij hem geweest in het ziekenhuis. Daar bleek zijn toestand stabiel. Bij de Belgische atleet was wel het besef dat hij goed is weggekomen met zijn val. Hij is afgelopen nacht wel in het ziekenhuis gebleven en zal nog nader worden onderzocht, omdat er vrees was voor een schedelbasisfractuur.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52