Instellingen

Treinverkeer stilgelegd na aanrijding bij Wijchen

Het treinverkeer tussen Nijmegen en Oss is dinsdagavond stilgelegd na een aanrijding met persoon. Rond 19.30 uur kreeg de politie melding van een ongeval op het spoor aan de Graafseweg. © Luuk Merkus / Persbureau Heitink

WIJCHEN - Het treinverkeer tussen Nijmegen en Oss is dinsdagavond stilgelegd na een aanrijding met persoon. Rond 19.30 uur kreeg de politie melding van een ongeval op het spoor aan de Graafseweg.

Onduidelijk is of het om een man of vrouw gaat. Duidelijk is wel dat het om een geval van zelfdoding gaat, zo bevestigt de politie.

De traumahelikopter is ter plaatse aangekomen, evenals de politie die ter plaatse onderzoek doet. Het gebied rondom het spoor is afgezet. Wanneer het treinverkeer hervat wordt weet de NS nog niet. 

 Zit u zelf met vragen rond zelfdoding? Bel dan met 113 Zelfmoordpreventie (0900-0113) of chat met een medewerker op www.113.nl.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!