Gemeente Voorst

Man steelt voor honderden euro's aan tandenborstels

De Blokker in Twello is voor honderden euro's gedupeerd na een diefstal. Dit gebeurde op 5 juli toen een onbekende man rond het middaguur zijn slag sloeg en zonder te betalen opzetborstels voor elektrische tandenborstels meenam.
TWELLO - De Blokker in Twello is voor honderden euro's gedupeerd na een diefstal. Dit gebeurde op 5 juli toen een onbekende man rond het middaguur zijn slag sloeg en zonder te betalen opzetborstels voor elektrische tandenborstels meenam.
Op bewakingsbeelden van de winkel is te zien dat een man meerdere keren een greep doet uit een schap. Hij stopt tientallen pakjes in een kennelijk geprepareerde tas, want als hij de winkel verlaat, houdt het alarmsysteem zich stil.
Man steelt voor honderden euro's aan tandenborstels
De eigenaar van de winkel, die aangifte doet bij de politie, onderstreept dat het diefstal moet zijn, omdat die dag weinig opzetborstels zijn verkocht terwijl het vak leeg is. Opzetborstels van een ander merk laat de dief ongemoeid.
De politie heeft een signalement van de man. Hij:
  • heeft een getinte huidskleur;
  • heeft donker haar;
  • droeg een donkere pet, een geblokt overhemd, een blauwe spijkerbroek en grijze schoenen;
  • had een bruine tas bij zich.
Weet u wie de man is of hebt u andere informatie die leidt tot het oplossen van de zaak, neem dan contact op met de politie via het digitale tipformulier. Bellen kan ook: 0800-6070 of 0800-7000, indien u anoniem wenst te blijven. Vermeld in alle gevallen het dossiernummer 2018306702.