Arnhem

Auto ramt pui naast Spar in Arnhem

Een automobilist ramde zondagmorgen de entree van een gebouw naast de Spar-supermarkt op het Willemsplein in Arnhem. Er zat één persoon in de auto, die gewond raakte. © Persbureau Heitink
ARNHEM - Een automobilist ramde zondagmorgen de entree van een gebouw naast de Spar-supermarkt op het Willemsplein in Arnhem. Er zat één persoon in de auto, die gewond raakte.
De kleine Peugeot waarmee het ongeluk gebeurde, zit flink in de kreukels. De bestuurder kwam vanaf de busbaan en zat dus op een verkeerd wegdeel. Volgens de politie schoot hij vervolgens over de middenberm, waarbij een vlaggenmast uit de grond werd gereden. 
Foto loopt door onder de tekst: 
Daarna kwam de auto tegen het gebouw tot stilstand. De situatie van de bestuurder is onduidelijk. Er werd wel een traumahelikopter ingevlogen, die landde op het dak van de parkeergarage. De bestuurder is naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht.  
Bekijk hier een video van het ongeval: 
Auto ramt pui naast Spar in Arnhem
De traumahelikopter landde op het dak van de parkeergarage. Foto via Rijk: 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52