Gemeente Brummen

15-jarige jongen al dagen zoek: 'Geen mobiel, geld en medicatie bij zich'

De pleegouders van een 15-jarige jongen zijn ten einde raad. Hij wordt al dagen vermist uit Voorst. 'Dit is een dringende oproep', schrijft zijn pleegvader op Facebook.
EMPE - De pleegouders van een 15-jarige jongen zijn ten einde raad. Hij wordt al dagen vermist uit Voorst. 'Dit is een dringende oproep', schrijft zijn pleegvader op Facebook.
'Wij maken ons grote zorgen omdat hij geen medicatie, mobiel of geld bij zich heeft', vervolgt de pleegvader. Hij roept mensen die de jongen hebben gezien op zich te melden. Het Facebookbericht is op het moment van schrijven al ruim 3400 keer gedeeld.
De politie meldt dat de vermissing bekend is. Probleem is alleen dat de jongen vaker wegloopt. 'Vaak komt hij dan na een paar dagen terug', zegt een woordvoerder. 'We zien het daarom niet als zeer zorgelijke meldingen, maar zijn er uiteraard wel mee bezig.'
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52