Gemeente Arnhem

Verdachte dodelijke steekpartij Arnhem langer vast

De verdachte van een dodelijke steekpartij in Arnhem blijft langer vastzitten. Een 23-jarige man uit Apeldoorn wordt verdacht van het doodsteken van een 53-jarige Arnhemmer begin deze maand. © Persbureau Heitink
ARNHEM - De verdachte van een dodelijke steekpartij in Arnhem blijft langer vastzitten. Een 23-jarige man uit Apeldoorn wordt verdacht van het doodsteken van een 53-jarige Arnhemmer begin deze maand.
Politiewoordvoerder Simen Klok zegt dat de hechtenis van de man met veertien dagen is verlengd. Er wordt dus verder onderzoek gedaan.
De dodelijke steekpartij vond vorige week woensdagavond plaats aan de Kortlandplaats in de Arnhemse wijk Elderveld. Buiten bij een flat werd een dode man aangetroffen.
In de flatwoning was de 23-jarige aanwezig. Hij werd direct als verdachte aangehouden. Het slachtoffer en de verdachte waren bekenden van elkaar. Verdere details over de zaak zijn nog niet bekend.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52