Gemeente Arnhem

Linssen schrijft historie bij Vitesse: 'Tegen Basel moet ik weer scoren'

Vitesse-aanvaller Bryan Linssen heeft donderdag historie geschreven met zijn doelpunt tegen Viitorul (3-1 winst). Door zijn 2-0 heeft hij nu 4 Europese doelpunten gemaakt, net zoveel als Bob Peeters en John van den Brom er ooit maakten voor Vitesse in Europa. © Broer van den Boom
ARNHEM - Vitesse-aanvaller Bryan Linssen heeft donderdag historie geschreven met zijn doelpunt tegen Viitorul (3-1 winst). Door zijn 2-0 heeft hij nu 4 Europese doelpunten gemaakt, net zoveel als Bob Peeters en John van den Brom er ooit maakten voor Vitesse in Europa.
'Maar Matavz komt er ook al aan, want hij heeft er ook drie. Dus ik moet tegen Basel maar weer gaan scoren', glimlacht de buitenspeler na afloop.
Tekst gaat verder na de video: 
Linssen schrijft historie bij Vitesse: 'Tegen Basel moet ik weer scoren'
Maar dat is niet makkelijk, want Basel is wel een niveautje hoger dan Viitorul. Dat weet Linssen ook. 'Maar zij zitten er op dit moment niet zo lekker in, ik hoop dat wij daarvan kunnen profiteren', aldus Linssen. 
Foto: Broer van den Boom
Hoe dan ook, Vitesse lijkt wel sterker te worden. 'Ja, het ging beter dan vorige week. Het gaat een paar keer fout, maar na elke fout bleven we gewoon weer hetzelfde doen. Dat is goed en daar ben ik positief over.'