Gemeente Hattem

Verdachte van doden Hattemse naar Pieter Baan Centrum

De man van 51 die verdacht wordt van het ombrengen van zijn 34-jarige vriendin in Hattem, wordt onderzocht in het Pieter Baan Centrum. Dat werd maandag duidelijk in een pro-formazitting in Zutphen. © Omroep Gelderland
ZUTPHEN - De man van 51 die verdacht wordt van het ombrengen van zijn 34-jarige vriendin in Hattem, wordt onderzocht in het Pieter Baan Centrum. Dat werd maandag duidelijk in een pro-formazitting in Zutphen.
De vrouw werd in februari doodgestoken in een bovenwoning aan de Kraaijenborgstraat. Ze had steekwonden in haar gezicht en haar hals. Buren vertelden tegen Omroep Gelderland dat het slachtoffer zwanger was, maar tijdens de vorige pro-formazitting in mei bleek dat dit niet het geval was.
De advocaat van de verdachte zei toen dat de zaak waarschijnlijk pas volgend jaar inhoudelijk wordt behandeld als zijn cliënt in het PBC wordt onderzocht.

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52