Weurt

NEC wint oefenduel van RKC in Weurt

Guus Joppen.
NEC heeft vrijdagavond een oefenwedstrijd in Weurt gewonnen van RKC Waalwijk. De Nijmegenaren waren met 2-1 te sterk voor de ploeg uit Waalwijk. © Omroep Gelderland
WEURT - NEC heeft vrijdagavond een oefenwedstrijd in Weurt gewonnen van RKC Waalwijk. De Nijmegenaren waren met 2-1 te sterk voor de ploeg uit Waalwijk.
NEC kwam al snel op achterstand. Dat kwam door miscommunicatie in de defensie. Van der Moot profiteerde daarvan en schoot de bal rustig achter doelman Marco van Duin. De gelijkmaker viel na twintig minuten spelen via Anass Achahbar. Hij schoot de bal koel binnen.
Vlak voor rust werd de eindstand al bepaald. Guus Joppen scoorde na geklungel van de doelman van RKC. De verdediger kopte de bal in een leeg doel. Paolo Sabak maakte na de pauze zijn debuut voor de Nijmegenaren.
Opstelling NEC: Van Duin, Joppen, Sturing, Kvida, Van Rooij, Dijkstra, Overtoom, Van den Berg, Oratmangoen, Achahbar, Romeny.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52