Gemeente Apeldoorn

Man bekent ook overval op dierenspeciaalzaak

Een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft de overval op een dierenspeciaalzaak op 7 mei in Apeldoorn bekend. Eerder had hij al de overvallen op een tankstation en een cafetaria in Apeldoorn bekend. Dat meldt de politie. © GinoPress
APELDOORN - Een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft de overval op een dierenspeciaalzaak op 7 mei in Apeldoorn bekend. Eerder had hij al de overvallen op een tankstation en een cafetaria in Apeldoorn bekend. Dat meldt de politie.
Enkele dagen na de overvallen op het tankstation aan de Laan van Orden en de cafetaria aan de 1e Wormenseweg vond de overval bij de dierenspeciaalzaak aan de Reigersweg plaats.
In eerste instantie kon de verdachte alleen in verband worden gebracht met de eerste twee overvallen. Via verder onderzoek kon de politie de man ook linken aan de overval op de dierenspeciaalzaak. Het onderzoek wordt afgerond.

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52