Gemeente Ermelo

NK Dressuur schrapt wedstrijden wegens hitte

De organisatie van het Nederland Kampioenschap Dressuur in Ermelo heeft besloten om donderdag het complete wedstrijdprogramma te schrappen wegens het warme weer. Het programma op vrijdag wordt aangepast. © ANP
ERMELO - De organisatie van het Nederland Kampioenschap Dressuur in Ermelo heeft besloten om donderdag het complete wedstrijdprogramma te schrappen wegens het warme weer. Het programma op vrijdag wordt aangepast.
De organisatie besloot samen met de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) om donderdag alle wedstrijden af te gelasten. Met voorspelde temperaturen boven de dertig graden Celsius is het te warm om te rijden.
De organisatie kiest er bovendien om vrijdag alleen in de ochtend en avond te rijden. Tussen 12.00 uur en 18.00 uur ligt het programma stil, wederom vanwege de verwachte hitte. Een aantal wedstrijden wordt uitgesteld tot zaterdag of zondag of helemaal geannuleerd.
Het NK Dressuur in Ermelo begint donderdag en duurt tot en met zondag
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52