Gemeente Zutphen

IJsselkade Zutphen na maanden onderhoud weer open voor verkeer

De IJsselkade in Zutphen is vanaf woensdagmiddag weer open voor verkeer. Auto's kunnen vanaf een uur of drie weer gebruiken maken van de weg langs de IJssel. Fietsers worden nog omgeleid omdat een deel van het fietspad nog niet klaar is. © Gemeente Zutphen
ZUTPHEN - De IJsselkade in Zutphen is vanaf woensdagmiddag weer open voor verkeer. Auto's kunnen vanaf een uur of drie weer gebruiken maken van de weg langs de IJssel. Fietsers worden nog omgeleid omdat een deel van het fietspad nog niet klaar is.
De IJsselkade is het afgelopen jaar flink aangepakt. Zo zijn er nieuwe damwanden geslagen en ligt er nieuwe bestrating. Ook zijn er leidingen en kabels vervangen. Daarnaast is er van alles aangedaan om de IJsselkade aantrekkelijker te maken. Zo zijn de parkeerplaatsen op de lage kade verdwenen is er alle ruime voor fietsers en voetgangers.
Na de bouwvak gaat de aannemer verder met de laatste werkzaamheden en eind september is de 1e fase van de herinrichting van de IJsselkade klaar.
Zie ook:
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52