Gemeente Nijmegen

Topdrukte op wegen rond Nijmegen door Eminem-fans en ongelukken

Veel weggebruikers rond Nijmegen hebben te maken met flinke vertraging gehad door ongelukken en fans van rapper Eminem. Vooral op de A73 stond het verkeer muurvast. Ook in de Neerboscheweg was er geen doorkomen aan. © Persbureau Heitink
NIJMEGEN - Veel weggebruikers rond Nijmegen hebben te maken met flinke vertraging gehad door ongelukken en fans van rapper Eminem. Vooral op de A73 stond het verkeer muurvast. Ook in de Neerboscheweg was er geen doorkomen aan.
Volgens de ANWB was er flinke drukte richting het Goffertpark, waar Eminem donderdagavond een optreden gaf. De rapper was daar voor zijn 'Revival Tour'.
Op de A73 naar Nijmegen bij het knooppunt Ewijk werd het geduld van de weggebruiker ook op de proef gesteld. Een auto stond in brand. Daardoor was de weg afgesloten.
Op de oprit vanaf de Wijchenseweg naar de A73 bij Nijmegen veroorzaakte een aanrijding vertraging voor de rest van het verkeer. Daarbij zouden meerdere gewonden zijn gevallen.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52