Nieuws

VIDEO: Man crasht met auto in voortuin Apeldoorn

Heftige beelden uit Apeldoorn, daar is zondagavond een auto met volle vaart tegen een woning gereden. Het voorval is gefilmd met een beveiligingscamera. © Still uit video.
APELDOORN - Heftige beelden uit Apeldoorn, daar is zondagavond een auto met volle vaart tegen een woning gereden. Het voorval is gefilmd met een beveiligingscamera.
Op de beelden is te zien hoe een BMW de hoek om komt rijden. De bestuurder lijkt daarbij de macht over het stuur te verliezen en crasht in volle vaart tegen een woning aan de Kayersdijk in Apeldoorn. 
Volgens de bewoner zijn er verder geen gewonden gevallen. 'Mijn moeder en zusje waren thuis en die zagen de auto zo aankomen. Gelukkig is ie tegen de muur aangereden, want 10 centimeter verder was ie zo de woning ingereden.' Volgens de bewoner was de bestuurder dronken en zette hij het na de crash op een lopen. 'Mijn vader en buurman zijn er achteraan gegaan en hebben hem vastgehouden totdat de politie er was.'
Bekijk hier de beelden:
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52