Nieuws

Terugkijken: het Spiegelwaalconcert bij Nijmegen

NIJMEGEN - De kaarten voor het Spiegelwaalconcert bij Nijmegen waren binnen een uur uitverkocht. Maar dankzij Omroep Gelderland beleef je het concert vanuit je eigen huiskamer!
Het Spiegelwaalconcert is het hoogtepunt van het jaar waarin Nijmegen als European Green Capital 2018 centraal staat. Het concert vond woensdagavond plaats aan de Nieuwe Spiegelwaal op de Lentse Warande, met de skyline van Nijmegen op de achtergrond.
Het Symfonieorkest Nijmegen speelde muziekstukken van onder anderen Dvorak, Stenhammar, Piazzola en Saint Saens. Zij speelden met twee bijzondere gastartiesten: Eric Vloeimans en Ruben Hein. Het Symfonieorkest Nijmegen werd gedirigeerd door Frans-Aert Burghgraef.
Kijk de live-uitzending terug (tekst gaat verder onder de video):
Omroep Gelderland maakt ook nog een compilatie van alle hoogtepunten tijdens het Spiegelwaalconcert. Deze compilatie wordt uitgezonden op donderdag 26 juli om 17.20 uur (daarna ieder uur herhaal). 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52