Nieuws

Leonie Hesselink uit Winterswijk is Miss World Nederland

WINTERSWIJK - De mooiste vrouw van Nederland woont in Kotten, een buurtschap van Winterswijk. De 25-jarige Leonie Hesselink versloeg in de finale van de Miss World Nederland verkiezing vijftien andere schoonheden.
De finale was zondag in Amsterdam. Leonie behaalde op de onderdelen Beauty with a Purpose, Sport, Top Model, Multimedia en Interview de meeste punten en won daarmee de verkiezing.
'Ik ben sprakeloos en had dit helemaal niet verwacht', laat Leonie weten aan Omroep Gelderland. 'De concurrentie was zwaar. Ik had een top 3 in mijn hoofd, maar daar zat ik zelf niet tussen.'

Wordt Leonie Miss World?

Moeder Rita Hesselink meldt op Facebook dat ze enorm trots is:.
De tekst gaat verder na de foto.
De Winterswijkse mag nu Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale Miss World-verkiezing, op zaterdag 8 december in het Chinese Sanya. Leonie hoopt dat er dit jaar een blondine gaat winnen, want vaak zijn het toch de brunettes die er met de winst vandoor gaan.

'De rust en de ruimte in de Achterhoek is heerlijk'

Leonie studeert bedrijfskunde en noemt zichzelf een 'energieke en enthousiaste student'. Haar roots liggen in de Achterhoek, waar ze ook nog steeds woont, maar door haar werk is ze ook deels woonachtig in Amsterdam. 'Ik vind beide plekken heerlijk; de rust en ruimte in de Achterhoek en de chaos in Amsterdam. Een ideale balans!'
Naast haar modellenwerk houdt de kersverse Miss World Nederland zich vooral bezig met hardlopen, krachttraining en paarden. Ze is al jaren actief in de springsport. 
Haar motto 'wie niet waagt wie niet wint' heeft Leonie in ieder geval waargemaakt.

Is Leonie bezet?

De vraag die bij veel mensen opkomt: is Leonie bezet? Het antwoord is: Ja! 'Ik heb een hele leuke vriend', laat ze weten aan Omroep Gelderland. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!