Nieuws

Eigen regio eerst bij de vernieuwde app van Omroep Gelderland

ARNHEM - Wil je op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws uit jouw regio? Dat kan met de vernieuwde app van Omroep Gelderland. Gebruikers van de 'oude' app hoeven 'm alleen even te updaten!
Omroep Gelderland heeft een vernieuwde app. Wat is er veranderd? Je kunt vanaf vandaag aangeven van welk regionieuws je op de hoogte wilt blijven én waarvan je notificaties wilt ontvangen. Ook kun je met ons whatsappen! 

Regionale pushberichten

In de vernieuwde app van Omroep Gelderland kun je aangeven over welke regio's je pushberichten wilt ontvangen. Ook kun je selecteren welke regio je op de voorpagina van de app wilt zien. Zo krijg je alleen nog de nieuwsberichten en nieuwsalerts te zien die voor jou relevant zijn.
Je kunt kiezen uit de volgende regio's: Arnhem/Nijmegen, Rivierenland, Achterhoek/Liemers en Veluwe/Vallei. Met andere woorden: meer nieuws uit je eigen regio. Zo blijf je altijd op de hoogte!

Hoe werkt dat?

In de onderstaande video's leggen we uit hoe je regionale notificaties aan en uit kunt zetten. Wil je liever alle notificaties ontvangen? Dan kan dat natuurlijk ook. Bekijk de video's.

De app voor het eerst gebruiken

De app voor het eerst gebruiken - Omroep Gelderland

Mijn regio

Mijn regio - Omroep Gelderland

Notificaties

Notificaties/pushberichten - Omroep Gelderland

Groot nieuws

Uiteraard blijven de berichten met regio-overstijgende nieuwswaarde op de hoofdpagina van de app verschijnen, hierdoor mis je het belangrijkste Gelderse nieuws niet. 
Je kunt ons natuurlijk ook direct toevoegen aan je contactenlijst: Voeg Omroep Gelderland toe.

Download de app

Beschik je nog niet over de app van Omroep Gelderland? Dan kun je de vernieuwde app downloaden in de App Store of Google Play Store. De app is beschikbaar voor alle versies van Android 4 en op iOS vanaf versie 9.0.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!