Nieuws

Zorgen om frietverkoop bij friet-zwembad

De snackverkoop op het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen staat onder druk. Het zwembad laat weten dringend op zoek te zijn naar extra handen in de snackkraam.
ULFT - De snackverkoop op het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen staat onder druk. Het zwembad laat weten dringend op zoek te zijn naar extra handen in de snackkraam.
Opvallend genoeg heeft het zwembad een warme band met de nabijgelegen Aviko-fabriek. Het bad gebruikt de restwarmte van de frietfabriek.
Het zwembad laat weten op zoek te zijn naar zeker zes nieuwe patatbakkers. 'Dan blijft het voor iedereen goed te doen en daarnaast zijn ook nog invallers voor vakanties of extra drukke dagen heel erg welkom.'

Extra geld in laatje

'Een fanatieke werkgroep heeft met de verkoop van Aviko-friet en snacks de afgelopen jaren altijd gezorgd voor extra geld in het laatje, maar de groep druppelt leeg en nieuwe aanwinst is er niet ondanks diverse oproepen', zo laat de organisatie van het zwembad weten.
Volgens het Burgemeester Kruijffbad bestaat de kans dat de snackkraam niet meer open kan. 'Het zou bijzonder jammer zijn als wij bezoekers deze service niet altijd zouden kunnen bieden in de toekomst want dat maakt voor veel gezinnen een fijne zwemdag net even relaxter.'
Foto: REGIO8