Nieuws

Ravage op A1 na ernstig ongeluk, weg inmiddels weer open

De A1 richting Hengelo was dinsdag enkele uren tussen Lochem en Bathmen afgesloten na een ernstig ongeval. Volgens de politie waren vier personenauto's en een vrachtwagen bij het ongeluk betrokken. © News United / Jan Willem Klein Horstman
LOCHEM - De A1 richting Hengelo was dinsdag enkele uren tussen Lochem en Bathmen afgesloten na een ernstig ongeval. Volgens de politie waren vier personenauto's en een vrachtwagen bij het ongeluk betrokken.
Meerdere inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis en/of nagekeken door ambulancepersoneel. Zeker één persoon moest door de brandweer uit de auto worden gehaald.
De A1 richting Hengelo was dinsdag enkele uren tussen Lochem en Bathmen afgesloten na een ernstig ongeval. Volgens de politie waren vier personenauto's en een vrachtwagen bij het ongeluk betrokken. © @sophieprive

Omleiding ingesteld

Ter hoogte van knooppunt Beekbergen werd het verkeer omgeleid via de A50, A12 en A18. Voor de plek van het ongeval stond een lange file en ook op de andere rijbaan stond het vast door kijkers.
De weg was rond 13.15 uur weer vrij. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl