Nieuws

Grote zorgen over thuiszorgorganisatie Vérian

De SGP in Apeldoorn heeft grote zorgen over de situatie bij thuiszorgorganisatie Vérian Care & Clean. Het bedrijf, met 1100 medewerkers in dienst, heeft uitstel van betaling aangevraagd en gekregen. © ANP
APELDOORN - De SGP in Apeldoorn heeft grote zorgen over de situatie bij thuiszorgorganisatie Vérian Care & Clean. Het bedrijf, met 1100 medewerkers in dienst, heeft uitstel van betaling aangevraagd en gekregen.
Er is door de rechtbank al een bewindvoerder benoemd, die samen met de directie de leiding heeft gekregen over de organisatie.
De tekst gaat verder onder de reportage
Grote zorgen over thuiszorgorganisatie Vérian

Raadsvragen

De SGP heeft aan het college van burgemeester en wethouders enkele vragen gesteld over de situatie, waarop de partij donderdag een antwoord wil tijdens de gemeenteraadsvergadering. Zo wil de SGP weten of het college op de hoogte was van de problemen bij Vérian en wat de gemeente doet om de arbeidsplaatsen van de zorgmedewerkers zoveel mogelijk te behouden.
Volgens fractievoorzitter Henk van den Berge speelt de gemeente Apeldoorn een belangrijke rol in dit dossier. De partij wil daarom graag weten wat de actuele stand van zaken is.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!