Nieuws

Huh, een lantaarnpaal midden op straat?

Een nieuwe straat, verbreed en een lantaarnpaal er middenin. In de Klaverstraat, op de kruising met de Molenweg, in Nijmegen lijkt iets niet helemaal goed te zijn gegaan. © Huub Bellemakers
NIJMEGEN - Een nieuwe straat, verbreed en een lantaarnpaal er middenin. In de Klaverstraat, op de kruising met de Molenweg, in Nijmegen lijkt iets niet helemaal goed te zijn gegaan.
Nadat het begin van de Klaverstraat werd verbreed en voor verkeer vanuit beide richtingen toegankelijk is gemaakt, zijn er klinkers gelegd om de led-lantaarnpaal die er nog stond. Er is nu zo weinig ruimte, dat er niet tegelijk twee auto's langs kunnen.
Tekst gaat door onder de foto. 
Foto: Huub Bellemakers

'Wij verplaatsen niet'

Volgens een buurtbewoonster was bij de stratenmakers bekend dat dit niet de bedoeling kon zijn, maar zij zeiden dat ze de paal niet mogen verplaatsen. In de meeste gevallen regelt de gemeente verlichting van de wegen, samen met netbeheerder Liander. 
Opvallend is die situatie ondertussen wel. Het is nog niet af, er wordt nog gewerkt aan de weg. De gemeente wordt maandag om een reactie gevraagd.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl