Instellingen

Motorrijdster (49) overlijdt na botsing op A2

Bij een ongeluk op de A2 bij Zaltbommel is zondagmiddag een 49-jarige motorrijdster uit Badhoevedorp om het leven gekomen. Een andere motorrijder raakte zwaargewond. Het ongeval gebeurde in de richting van Utrecht; de snelweg was lange tijd afgesloten. © Bart Meesters

ZALTBOMMEL - Bij een ongeluk op de A2 bij Zaltbommel is zondagmiddag een 49-jarige motorrijdster uit Badhoevedorp om het leven gekomen. Een andere motorrijder raakte zwaargewond. Het ongeval gebeurde in de richting van Utrecht; de snelweg was lange tijd afgesloten.

Op de Martinus Nijhoffbrug, over de Waal, ging het rond 12.30 uur mis. Hulpdiensten rukten massaal uit. In een naastgelegen weiland landde een traumahelikopter.

Buiten levensgevaar

Het andere slachtoffer is een 51-jarige man, eveneens uit Badhoevedorp. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd, maar verkeert buiten levensgevaar.

Ter hoogte van knooppunt Empel werd een omleiding ingesteld. De verkeersongevallenanalyse van de politie deed daar onderzoek. Ook in de andere richting was enige tijd een rijbaan afgesloten. Er stond als gevolg daarvan in beide richtingen file.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!