Instellingen

Concert Duitse zangdiva Helene Fischer blijkt 1 aprilgrap

Er wordt geen serieuze poging ondernomen om de Duitse superster Helene Fischer naar Gelderland te halen. Het blijkt te gaan om een 1 april grap van de Nijmeegse zanger Jean Knipping en Futuralis-directeur Roderik van Kerkhof. © helenefischer.de
ARNHEM - Er wordt geen serieuze poging ondernomen om de Duitse superster Helene Fischer naar Gelderland te halen. Het blijkt te gaan om een 1 april grap van de Nijmeegse zanger Jean Knipping en Futuralis-directeur Roderik van Kerkhof.
Concerten van de diva zijn in Duitsland steevast uitverkocht. Er zouden nu onderhandelingen lopen over een tweetal concerten in mei 2019 in Gelredome. Maar daar blijkt dus niets van waar te zijn. Aan de telefoon hield Jean Knipping vol dat het om een serieuze poging zou gaan, maar na aandringen gaf hij de grap toe.  
Volgens Knipping zijn ze wel met 'iets' bezig rond de zangeres uit Duitsland, maar wat dat is, zegt hij niet. In ieder geval is wel duidelijk dat hij komende zondag, 1 april, niet zal afreizen naar Keulen voor onderhandelingen met het management van Fischer. 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!