Instellingen

Politie met kogelwerende vesten bij fruitgroothandel na vier arrestaties

In Hedel is de politie woensdagavond bezig geweest met een grote zoekactie bij een fruit- en groentegroothandel. Er werd door de politie gezocht naar drugs nadat een oplettende medewerker een verdachte situatie zag op het bedrijventerrein. © Bart Meesters
HEDEL - In Hedel is de politie woensdagavond bezig geweest met een grote zoekactie bij een fruit- en groentegroothandel. Er werd door de politie gezocht naar drugs nadat een oplettende medewerker een verdachte situatie zag op het bedrijventerrein.
Uit onderzoek is gebleken dat er geen verdovende middelen waren op het terrein. De zoektocht had te maken met de aanhouding van vier verdachten, eerder vandaag op de A59 bij Den Bosch. Tijdens de zoekactie stonden agenten met kogelwerende vesten bij het pand. 
Op het terrein waren meerdere politievoertuigen aanwezig. 

Politie tussen de medewerkers aan het zoeken

Een medewerker van het bedrijf vertelt aan Omroep Gelderland dat de politie waarschijnlijk op zoek was naar drugs die verstopt zou zijn tussen het groente en fruit. 'Ze hebben overal naar gekeken maar niets gevonden', vertelt de medewerker. 
De medewerker in gesprek met een verslaggever van Omroep Gelderland: 'Ze waren tussen de medewerkers aan het zoeken'.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!