Nieuws

Laat jouw stem horen! Kom naar onze live-uitzending in Ede

Presentatrice Inge de Jager (l) met Wouke van Scherrenburg
Onze radio- en televisieprogramma's staan deze vrijdagmiddag in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. De vertrouwde programmering met ons mediacafé is iets omgegooid; vandaag zijn we in Ede. Kom langs!
EDE - Onze radio- en televisieprogramma's staan deze vrijdagmiddag in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. De vertrouwde programmering met ons mediacafé is iets omgegooid; vandaag zijn we in Ede. Kom langs!
Om zoveel mogelijk mensen te informeren over de verkiezingen, rijdt Omroep Gelderland de provincie rond met onze eigen verkiezingsbus.
Meer daarover is te lezen op GLDStemt.nl
Aan de zijkant bij Cultura in Ede staat de rood-paarse bus, vanwaaruit Irene ten Voorde en Maarten Hagelstein tussen 16.00 en 19.00 uur de show presenteren. We hebben diverse gasten; politici, Wouke van Scherrenburg en betrokken burgers schuiven aan. Iedereen is welkom.
Tussen 17.20 en 17.50 uur zenden wij live onze televisie-uitzending uit, vanuit Cultura. We zitten middenin de centrale hal. Inge de Jager neemt de presentatie voor haar rekening, journalist Wouke van Scherrenburg is haar vaste tafelgast.
Kijk hier vast naar een voorproefje van de uitzending:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!