Nieuws

PVV-kandidaten voor Arnhem bekend

De kandidatenlijst van de PVV in Arnhem voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart is rond. De namen zijn niet officieel bekend gemaakt door de partij, maar De Gelderlander wist ze te achterhalen. © Twitter/geertwilderspvv
ARNHEM - De kandidatenlijst van de PVV in Arnhem voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart is rond. De namen zijn niet officieel bekend gemaakt door de partij, maar De Gelderlander wist ze te achterhalen.
De krant kwam deze dinsdag met de namen op de proppen, de naam van lijsttrekker Coen Verheij was al eerder bekend. Een van hen is Rob Sanders, fractie-assistent van de PVV in de Gelderse Staten. De anderen zijn: Peter Henzen, Geert van der Kemp, Tim Engelaar en Margareth Alberda.
PVV-leider Geert Wilders twitterde maandag een foto van de Arnhemse PVV-kandidaten. 

Paragnost

Kandidaat Margaret Alberda uit Rheden is paragnost en geniet enige bekendheid als spiritueel medium. 
'Een groot deel van mijn werk is het tot stand brengen van contact met overledenen en nabestaanden. Aan de hand van een foto – eventueel kan het ook door het noemen van een naam – kan ik vertellen waar een overleden persoon nu is, hoe het met hem of haar gaat en bijvoorbeeld vragen die de nabestaande nog heeft over het heengaan van de persoon', meldt ze op internet.
Tegen Omroep Gelderland wil ze niets zeggen over haar kandidatuur voor de PVV in maart. 'We hebben afgesproken dat de contacten lopen via de lijsttrekker', zegt ze aan de telefoon.
Zie ook: 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!