Nieuws

Vloer hoofdkantoor waterschap niet in orde; medewerkers naar andere plek

Bijna 50 medewerkers op het hoofdkantoor van waterschap Rijn en IJssel in Doetinchem krijgen vanaf dinsdag tijdelijk een andere werkplek in het gebouw. De vloer voldoet op sommige plekken niet aan de normen, heeft een ingenieursbureau berekend. © Google Street View
DOETINCHEM - Bijna 50 medewerkers op het hoofdkantoor van waterschap Rijn en IJssel in Doetinchem krijgen vanaf dinsdag tijdelijk een andere werkplek in het gebouw. De vloer voldoet op sommige plekken niet aan de normen, heeft een ingenieursbureau berekend.
'Dit wil niet direct zeggen dat deze plekken onveilig zijn: het pand heeft zich immers al negen jaar bewezen', zegt een woordvoerder. 'Wel moeten deze plekken versterkt gaan worden.'

Ingestorte parkeergarage

Het waterschap liet onderzoek doen, omdat het hoofdkantoor een vloer heeft die vergelijkbaar is met die van de ingestorte parkeergarage bij Eindhoven Airport.
Het wordt een beetje inschikken, zegt een woordvoerder. 'Maar het is te overzien.' Er zijn onder meer werkplekken gecreëerd in vergaderruimtes.

Zie ook:

Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl