Nieuws

Boyband 5ive klapper bij We Love The 90's

NIJMEGEN - Australian jasjes, flippo's en gabberhouse: nadat vele decennia al ten prooi vielen aan nostalgische gevoelens, zijn ook de jaren negentig inmiddels volop 'goeie ouwe tijd'.Groot festival in GoffertparkZo wordt op 30 augustus weer een groot 'We love the 90's'-festival gehouden in het Goffertpark.
Was vorig jaar de Duitse raveband Scooter de headliner, dit jaar is de beurt aan de Britse boyband 5ive de grote naam in Nijmegen. En die kent u wellicht nog wel van deze hit:

Breder programmeren

'We zijn echt meer en breder gaan programmeren', zegt Daan van den Nouweland van de organisatie. 'De nineties is breed. Je hebt happy hardcore en eurodance, maar ook Marco Borsato had grote hits in de jaren negentig. Het is een heel herkenbaar decennium Mensen koppelen het ook altijd aan momenten. Ze denken bij een nummer: oh, dat hoorde ik op dat schoolfeestje!'

Solid HarmoniE

Natuurlijk zijn acts als DJ Paul Elstak en The Party Animals van de partij, maar ook Solid HarmoniE gaat proberen aan te tonen de tand des tijds overleefd te hebben. Het is de eerste keer in lange tijd dat de dames weer bij elkaar komen. Wellicht kent u ze van deze kneiter:

Gigi D'Agostino

Hoewel qua tijdvlak echt op het randje, stonden eind jaren negentig hele kroegen en discotheken mee te zwaaien met de klanken van de Italiaanse excentriekeling Gigi D'Agostino. Ook hij geeft acte de presence in Nijmegen:
Voor de volledige programmering, kijk hier.