Nieuws

VIDEO: Beste snackbar van heel het land staat in... Bemmel!

Eetwinkel Polly in Bemmel is de beste friettent van Nederland. De snackbar prijkt dit jaar op plaats 1 van de Snackkoerier Cafetaria Top 100. Deze lijst werd voor de veertiende keer gepresenteerd. © Snackkoerier/Koos Groenewold
BEMMEL - Eetwinkel Polly in Bemmel is de beste friettent van Nederland. De snackbar prijkt dit jaar op plaats 1 van de Snackkoerier Cafetaria Top 100. Deze lijst werd voor de veertiende keer gepresenteerd.
'In deze kleine cafetaria, gelegen midden in een woonwijk, zijn aandacht en ambacht al jaren de hoofdingrediënten', meldt Snackkoerier. 'Vader Rob en zoon Jesper Polman stralen liefde uit voor het vak.'
'We doen het graag net even iets anders’, legt Jesper Polman uit. Vorig jaar eindigde de snackbar nog op een derde plaats.
Bekijk de reportage (tekst gaat verder onder de video):
VIDEO: Beste snackbar van heel het land staat in... Bemmel!

Mystery guests

Alle cafetaria’s die meedongen kregen bezoek van mystery guests en een vakjury. De juryleden letten tijdens hun bezoek niet alleen op smaak en presentatie van de producten, maar ook op zaken als gastvrijheid, hygiëne, assortiment, originaliteit en uitstraling. 
Dit jaar mag Gelderland zich de snackprovincie van Nederland noemen. Liefst 18 cafetaria’s uit de provincie staan in de Snackkoerier Cafetaria Top 100.
Klik hier voor de volledige ranglijst.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!