Nieuws

Ongeluk Asperen: Fiets in tweeën en auto van talud

Bij een ongeluk zijn dinsdagmiddag een auto en een 16-jarige fietser uit Geldermalsen met elkaar in botsing gekomen en vervolgens beiden van een dijk afgereden. Dat meld Het Kontakt Leerdam. Dit gebeurde op de provinciale weg tussen Asperen en Vuren op de Zeiving. Een traumahelikopter is toen nog opgeroepen. © Omroep Gelderland
VUREN - Bij een ongeluk zijn dinsdagmiddag een auto en een 16-jarige fietser uit Geldermalsen met elkaar in botsing gekomen en vervolgens beiden van een dijk afgereden. Dat meld Het Kontakt Leerdam. Dit gebeurde op de provinciale weg tussen Asperen en Vuren op de Zeiving. Een traumahelikopter is toen nog opgeroepen.
De auto werd bestuurd door een 21-jarige vrouw uit Asperen. Door een nog onbekende oorzaak kwamen de twee in botsing. De fiets van de 16-jarige is daardoor in tweeën gebroken en de jongen is toen van het talud gevallen en de vrouw reed er met haar auto ook af. Volgens ZHZ Lokaal is de fietser met wat schrammen en schaafwonden per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De vrouw is verder niet gewond geraakt. De fiets kan als verloren worden beschouwd. 
Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl