Nieuws

Man loopt ernstig halsletsel op tijdens avondje stappen

Een man heeft afgelopen weekeinde ernstig letsel aan zijn hals opgelopen tijdens een geweldsincident in een kroeg op de Korenmarkt. Het is maar de vraag of de man volledig zal herstellen, laat de politie woensdag weten. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Een man heeft afgelopen weekeinde ernstig letsel aan zijn hals opgelopen tijdens een geweldsincident in een kroeg op de Korenmarkt. Het is maar de vraag of de man volledig zal herstellen, laat de politie woensdag weten.
Het geweldsincident vond in de nacht van zaterdag op zondag plaats. De verdachte rende na het incident weg, maar kon dankzij camerabeelden even later op de Steenstraat worden aangehouden.
De verdachte is woensdagmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris en die heeft besloten dat de verdachte voorlopig vast blijft zitten.

Reddende engel

De politie is op zoek naar getuigen. Ook wordt gezocht naar de man die eerste hulp heeft verleend. De politie en het slachtoffer komen graag in contact met de man die levensreddende handelingen heeft verricht.
Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl