Nieuws

Vader Amne Faber docent op Marnix College Ede

Het stoffelijk overschot van Anne Faber is gevonden in Flevoland, verschrikkelijk hoe een jong leven abrupt beroofd wordt van alle dromen, kansen en het leven. De vader van Anne Faber is docent tekenen op het Marnix College in Ede. Op vrijdag 13 oktober heeft de school gerouwd en hebben leerlingen en collega's de gelegenheid gehad om een condoleance register te tekenen op school. Omroep Ede leeft mee met het te jonge verlies van Anne Faber.
EDE - Het stoffelijk overschot van Anne Faber is gevonden in Flevoland, verschrikkelijk hoe een jong leven abrupt beroofd wordt van alle dromen, kansen en het leven. De vader van Anne Faber is docent tekenen op het Marnix College in Ede. Op vrijdag 13 oktober heeft de school gerouwd en hebben leerlingen en collega's de gelegenheid gehad om een condoleance register te tekenen op school. Omroep Ede leeft mee met het te jonge verlies van Anne Faber.
De vader van Anne Faber is docent tekenen op het Marnix College in Ede. Op vrijdag 13 oktober heeft de school gerouwd en hebben leerlingen en collega's de gelegenheid gehad om een condoleance register te tekenen op school. Omroep Ede leeft mee met het te jonge verlies van Anne Faber.