Nieuws

Ook zo klaar met die regen? Er komt een fraai weekend aan

U moet nog even geduld hebben, en vooral dinsdag kan het nog behoorlijk regenen en ook waaien, maar er komen hogere temperaturen aan met zonneschijn, en... droog weer. Dat zeggen de deskundigen. © Pixabay
ARNHEM - U moet nog even geduld hebben, en vooral dinsdag kan het nog behoorlijk regenen en ook waaien, maar er komen hogere temperaturen aan met zonneschijn, en... droog weer. Dat zeggen de deskundigen.
Na woensdag laten we volgens Weeronline het winderige, natte weer tijdelijk achter ons. In het zuidoosten van het land kan het 20 graden worden.
Margot Ribberink van MeteoGroup in Wageningen is iets voorzichtiger in haar weerpraatje op TV Gelderland. Maar ook zij verwacht hogere temperaturen dan nu en de zon laat zich meer zien.
Weerpraatje Omroep Gelderland 7 oktober
Op Radio Gelderland sprak André Kuiper zondagmorgen met Alfred Snoek in de weerkamer van MeteoGroup in Wageningen. En Snoek had goed nieuws. 'Aan het einde van de week gaan de depressies een andere koers varen en krijgen we meer zon en droog weer.' En de temperaturen? Snoek: 'Het zou zo maar eens 18 tot 20 graden kunnen worden.'
Luister hier het gesprek terug:
En Snoeks collega Reinier van den Berg laat het ook even zien:
Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl